Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 mars 2015

Blåsigt

Det blåser och är allmänt grått. Inget roligt väder att vara ute i. Blir inget gjort på garaget alls denna helg.Inte för att jag hade gjort något iaf men det blir inget gjort för maken heller. Och inte kan jag hjälpa till med att bära eller hålla. Å andra sidan kan han behöva lite vila han också.


Var i Borgholm och skulle köpa lampor till bilen. Det är tur att det finns uppgifter om vad man ska ha om man bara har registreringsnumret med. Höll på ta fel tills vi kollade i datorn. Jag skickade ut maken till att byta. Fast det visade sig att det inte alls var de ljusen som var trasiga... Lär bli en tur till innan jag åker.


Har egentligen inget inplanerat för dagen mer än att maten behöver vara klar någon gång mellan 15,30 och 16,00. Annars blir det en lång kväll. Dessutom har de lovat regn och rusk till denna tid. Det ska inte sluta förrän i natt. Nåja det är bara väder, inget att göra åt bara att anpassa hastigheten och ta det lugnt.


Nej, tror det är bäst att kolla med maken om vi ska åka iväg och köpa rätt sorts lampa denna gången. Kan vara bra att se ordentligt i mörkret. Eller så mailar jag och bokar tid hos verkstan på fredag em. Och tar ledigt efter lunch så jag hinner dit. Helt klart enklast för mig, dyrt men enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar