Öland

Öland
Solnedgång

fredag 13 mars 2015

Blev något sen

Tänkte jag skulle komma upp tidigt i morse. Uppe var jag men efter att ha gjort mig i ordning, bäddat sängen, packat väskorna så gick jag och la mig för att vila. Var på jobbet i vanlig tid. Trots det är fredagen den 13 har jag iaf inte haft mer otur än vanligt iaf. Nästan lite mer tur än otur. Fast det klart, dagen är inte slut än.


Hade inte planerat någon tid för hemfärd. Det är fredag och var gång jag planera att åka hem tidigt blir jag kvar extra länge. Kom iväg 3 kvart innan dagen egentligen var slut. Bra flyt hela vägen. Hann tom stanna en stund hos föräldrarna. Syrrans hund var där på semester. Hon och hennes sambo har tagit sig lite egen tid ute i Europa denna helg. Barnen hos farmor och hunden fick som skriviet semester hos mamma. Dvs han får ligga i soffan, vilket han inte får hemma hos sig. Han fick tom sova hos pappa i sängen under natten som gick. Inte heller tillåtet hemma hos honom.


Sen gick det fort hem. Nästan så bilen körde själv. Ett snabbt stopp på ICA för lite förnödenheter. Kan vara bra med frukost i morgon. Handlade lite till maken också. Har inte mer än slappat efter att bilen var urplockad och packningen uppackad. Tvätta får jag göra imorgon. Nu är det hög tid att sova. Som jag började dagen slutar jag den. Något sen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar