Öland

Öland
Solnedgång

lördag 7 mars 2015

Förstår inte

Har nästan lyckats att hålla mig vaken tills nu. Sov visst bitvis genom ett v programmen maken hade spelat in för att vi skulle titta på det gemensamt. Och nu är ögonlocken så tunga så det känns som att det är järnbalkar som behövs för att hålla ögonen öppna.


Middagen blev helt ok men inte klar förrän straxt efter 16. Fick också meddelande om att det blir inget besök hos syrran i morgon. Nu var resten av familjen sjuka. Dock inte Emma som var hos mormor. Som redan har åkt hem så inte ens när jag tittar in hos föräldrarna i morgon får jag träffa henne.


Det har varit uppehåll hela dagen men blåst småkallt mest hela tiden. Inget trevligt väder alls att göra något ute. Så jag har varit på insidan mest hela dagen. Så skulle nu solen titta fram imorgon kan jag gå ut och njuta av den. Middagen i morgon blir kyckling och den klarar sig rätt bra själv i ugnen. Om jag nu inte kommer på att jag vill tillaga den på annat vis. Stekgryta?


Har suttit med telefonen mer eller mindre i knät sedan 17 men inte katten ringde svenska spel inte. Man kanske behöver spela mer än jag gör för att de ska ringa? Nåja jag ger dem en ny chans på onsdag tror jag. Om jag kommer ihåg det. Nu ska jag snart låta ögonen få lov att slå igen sig. Orkar inte kämpa mer med dem.

3 kommentarer:

  1. Vi som hade så storslagna planer för din vinst!! ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu får vi hoppas på onsdag om jag kommer ihåg att förnya....

      Radera
    2. Ska försöka komma ihåg att hålla tummarna!

      Radera