Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 17 mars 2015

Ytterligare en dag

Den dag som bara skulle gå åt till att städa skrivbordet gick till allt annat än just det. Eller jo, jag har faktiskt kunna städa undan en del. Fast inte det som var tänkt. Men om jag bara får göra en liten del av det jag har tänkt mig i morgon så kommer det att vara hyfsat tomt när jag slutar i morgon. Kom dock iväg från jobbet bara en liten stund senare än planerat.


Väl hemma skulle jag bara äta, packa färdigt och ta det lite lugnt. Jag har nu hämtat ytterligare några påsar i förrådet och sorterat. Tog en del böcker också från en av lådorna i förrådet. Och så gick jag igenom lilla byrån som jag använder som nattduksbord. Blev inte mycket som kastades utan hamnade där det ska vara i stället. Var en hel del böcker så de är nu i bokhyllan. Hittade en bok med bara ett par kapitel kvar så den har jag läst ut. Blir en kasse att skänka.


Jag hittade även en spegel som numera står på byrån i hallen. Det var bara en liten bordsspegel men iaf. Har även passat på att damma av och göra en hel del städning. Kan vara skönt att inte behöva börja med det nästa vecka när jag är tillbaka. Kom ihåg att vattna blommorna också.


Har börjat att fundera på en liten present till maken också som fyller år på lördag. Har en idé men får se vad det blir. Kanske kan hitta något när jag är iväg? Eller blir det bara klippningen. Den som lever får se. Nu är det iaf dags för sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar