Öland

Öland
Solnedgång

måndag 9 mars 2015

En kaotisk måndag

Ju mer jag försökte hinna med ju mer trillade in. Var långt ifrån klar när jag åkte hem men det hade ändå inte blivit någon kvalité på jobbet iaf.


Ute har det dock varit en helt underbar dag även om jag inte hann med något vidare solljus. Är det lika fint i morgon så måste jag se till att komma hem i så pass god tid att jag hinner ut en runda eller två innan det är mörkt.



Vet i katten vad jag har fått gjort i kväll egentligen men jag har iaf håll mig vaken. Inte har jag varit på internet heller något vidare. Har dock fått lite mat i mig och lunchlådan är förberedd tills i morgon. Och råkade se att blommorna ville ha vatten. Fattar inte riktigt att de kan bli så torra. I förra lägenheten räckte det med att vattna blommorna varannan vecka. Har även flyttat min orkidé till köksfönstret.


Tror jag ska avsluta detta och stänga av datorn. Var rätt skönt med den avstängd. Ska kolla med kompisarna vad de gör i morgon. Kan bli en lagom cykeltur till dem i morgon om vädret godkänner det. Så håll tummarna för ett hyfsat väder. Jag behöver solljus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar