Öland

Öland
Solnedgång

söndag 22 mars 2015

Ack så kort

Var denna helg. Det värsta att nästa lär kännas lika kort. Då tar de ju en timmes sömn mellan lördag och söndag. Men det får lösa sig nästa helg. Vi tar denna först. Och nu är den slut. Kom inte iväg till Borgholm utan vi nöjde oss med Köpingsvik. Kom på att maken får äta taco's mest hela veckan för det fanns massor över. Blev lite mjölk, frukt och annat som vi inte hade tänkt oss när vi åkte.


En fika hos ena grannen. Satt dock på tok för länge. Väl tillbaka var det bara till att fixa mat, äta, matlåda, packa och sedan åka. Denna dag känns som den började och sedan bara försvann. Körde tom en halvtimme senare än jag hade hoppats på. Behöver åka en timme tidigare nästa helg.


Har nu tömt bilen, packat upp, duschat, packat jobbväskan, förberett kläder osv. Nu behöver jag bara borsta tänderna och krypa ner i sängen. Hade med mig de små lamporna som jag tänkte ha på hyllan i hallen. Blev lite mörkare än jag hade tänkt mig. Får fundera på om de verkligen ska vara där. Kanske bättre i köksfönstret. Men ska fundera på det några dagar innan jag bestämmer mig. Ska kanske ta och sova på saken också för nu behöver jag sova.

2 kommentarer: