Öland

Öland
Solnedgång

måndag 16 mars 2015

Första dagen gjord

Denna veckans första dag är snart avklarad. Med tanke på hur uselt jag planerade denna vecka är det rätt skönt. Min lugna tisdag då jag skulle ha tid att rensa undan och förbereda nästa vecka är nu till viss del bokad. Bokad av möten som kräver resterande av tiden till förberedelser eller städning. Tillbaka till denna dag.


Cyklade till jobbet idag också. Nu är det ljust både när man cyklar till jobbet och ifrån. Kallt om morgnar är det fortfarande. Att jag sedan blir kvar så pass länge om dagarna på jobbet att det hinner bli kallt innan jag cyklar hem får jag skylla mig själv för.  Tog tom en tur på cykel nu ikväll. Behövde handla och jag orkade inte gå så det fick bli cykeln.


Fick med mig en stol som tyvärr saknade en tass, dock inte spiken som fäste den tass som en gång satt där. Och revade där med upp två av mina mattor. En kan jag troligen fixa den andra är det värre med. Attans så retfullt. Men nu har jag tagit bort spiken iaf så jag kan ställa den i hörnan där jag vill ha den. Sen måste jag komma ihåg köpa nya och sätta dit. Men det lär bli sådana man klistrar på. Vill inte ha fler mattor förstörda.


Har också packat min väska inför onsdag. Eller inte riktigt allt men allt som jag inte behöver innan dess. Vet ju inte hur mycket tid jag har i morgon och på onsdag lär jag definitivt inte hinna. Har dessutom kommit på att jag har väldans mycket saker i förrådet. Och om det bara ligger i förrådet lär jag ju knappast behöva dem?


Nu har jag bestämt mig för att iaf 2 gånger i månaden ta ut en påse, låda eller vad det nu kan vara och gå igenom det. Idag när jag hämtade väskan jag behöver passade jag på att ta papperskorgen som var fylld med prylar. En del tar jag med till huset lite sparar jag här och en del kastar jag för det kommer iaf inte att användas. Tex en bunt med julkort. Skulle jag komma ihåg att skriva dem så skulle jag inte komma ihåg att posta dem i tid.

Och på tal om tid är det nu hög tid att krypa ner i sängen och sova. Kommer en dag i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar