Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 mars 2015

Inget nytt under solen

Eller vänta nu, den försvann ju redan runt lunchtid. Fast jag har inget nytt att komma med iaf. Kom iaf hem från jobbet så jag hann ut och cykla en dryg halvtimma med dagsljus. Hann äta innan också. Passade på att handla lite på vägen tillbaka. Skulle inte ha mer än så det finns något att äta när jag kommer hem efter jobbet i morgon.


Hann inte få in cykeln i förrådet innan syrran ringde. De har legat eller ligger sjuka m feber och bihålor. Emma hade inte tid att prata så mycket. Hon hade fått låna plattan och den var roligare än moster idag. Tore hade inte ens tid att säga hej. Han skulle ju bygga bilar. Vem har tid för moster då??


Har gjort nästan alla måsten för dagen. Endast tänderna som ska borstas. Har tom hunnit förbereda det mesta för morgondagen.är jag trött kan jag sova till 7 och ändå hinna till jobbet i någorlunda tid. Med tanke på att jag har vaknat en halvtimme innan väckarklockan hela veckan så lär jag väl göra det i morgon också. Eller så vaknar jag inte när klockan ringer. Nåja morgondagens bekymmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar