Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 mars 2015

Lite av varje.

Maken är mest ute och jobbar. Han försöker hinna med så mycket som möjligt innan det utlovade regnet ska komma. Dvs det ska inte komma innan helgen nästa helg. Men han skulle så gärna få upp pappen innan dess så vi kan plocka bort den trasiga presenningen.


Själv pysslar jag mest med att göra allt det där som inte syns när det blir gjort men desto mer när det inte blir gjort. Idag har jag motionerat dammtrasan. Och då inte bara möblerna utan även samtliga lister som jag når. Tack och lov att man är kort ibland. Jag når alltså inte upp och kan ta listen ovanför alla dörrar. Spelar ingen roll hur jag än sträcker mig. Så just nu funderar jag mest på om jag ska ta fram trappstegen eller om jag ska låta maken ta dem.


Renbäddat sängen har jag också gjort. Dvs slet ut lakanen osv, slängde det i tvättmaskinen och när det väl var rent och torrt så bäddade jag med det igen. Inte heller något som syns men som är attans så trevligt när det är gjort. Funderar på om jag inte skulle byta ut gardinerna i köket. Bara för att jag har och skulle kunna. Sen är det nästan vår och det är trevligt med "nya" gardiner då.


Medan jag funderar så förbereder jag en dels middag för idag men även för nästa lördag. Jag kommer sent på fredag kväll, på lördag fm har jag första klipptiden inne i Kalmar för att ha bjudit hit lite gäster till 12. Vad då tidsoptimist?? Har ju en hel timma på mig från det jag är klar hos frissan tills dess jag ska vara hemma och ha maten klar. Sa jag att det tar  45 min att köra?


Dags att röra i grytorna......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar