Öland

Öland
Solnedgång

måndag 23 mars 2015

Vilken dag

Började med att jag har vaknat ett antal gånger pga näsblod. Fick nog ihop 4 timmar sömn iaf. Sen gick dagen på jobbet i ca 120 knyck hela dagen. Hade tänkt åka hem och sova efter mina 8 timmar men det blev som vanligt närmare 9 timmar.


Hamnade i soffan ett par timmar innan jag kom iväg och kunde handla lite bröd. Jo, det blev lite mer bla mat till lunchen i morgon. Har inte hunnit dricka så mycket vätska idag så jag köpte mig 2 flaskor vatten. Har sedan jag kom hem från affären försökt att få i mig iaf en halvliter.

Passade på att ta in 3 nätkorgar från förrådet och en pappkasse när jag skulle ställa in väskan sedan utflykten till Göteborg förra veckan. Hade en tanke att jag skulle försöka att orka/hinna gå igenom hälften av dem denna veckan iaf. Har nu gått igenom samtliga. Blev en nätkorg kvar. Den ska få återvända till förrådet i morgon. Passar väl på att hämta in en eller två nya samtidigt.


Hittade en del recept som jag tänkte skicka till dottern. Och en hög med garn som min mor ska få ta över. Fast 4 nystan ska hon få sticka raggsockor av. Till mig men resten kan hon göra vad hon vill av.

Nu ska tänderna borstas, 6 omgången näsblod få sluta och sedan sova. Förhoppningsvis kan jag sova 5 eller 6 kvart i timmen. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar