Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 18 mars 2015

Gick bra

Har ju åkt tåg och det är ju inte alltid som det funkar som det ska. Detta gjorde att jag smet hem en halvtimme tidigare än jag var tvungen. Tåget jag skulle med har ingen servering och äter man lunch vid 12 är det lite långt till 21. Så jag hann äta lite som jag hade förberett för att ta med tåget. Blev utmärkt hade ändå frukt och knäcke till tåget. Klev av tåget mätt.


Jag hade heller inga problem med att fördriva tiden på tåget. Hade tankat datorn full samt skrivit ut en del jobb som behövde göras och något ska man ju sysselsätta sig med. Och nu är iaf det gjort.


Det var hyfsat enkelt att hitta till hotellet. Dock en aning varmare än jag hade trott. Hade kunnat ta en ännu tunnare jacka än jag gjorde. Tur jag tog lite svala kläder med mig iaf. (Sen får jag hoppas att det inte är allt för kallt när jag ska hem. För då lär jag frysa rejält!)


Kursen börjar först klockan 9 i morgon så det blir sovmorgon. Å andra sidan håller vi på till klockan 18 så jag lär inte hinna se så mycket efteråt. Fast jag är mitt i stan. Å andra sidan är jag väl antagligen för trött iaf. Nu tanker jag plocka iordning det jag ska ha i morgon samt krypa ner tidigt. Har mer jobb att läsa igenom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar