Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 5 mars 2015

Tröttare än trött

Kom upp i morse så jag kunde cykla. Har dock lyckats att smutsa ner den vita jackan så pass att jag tog vårjackan. Det såg fint ut från fönstret. Nu kan jag inte se gräset från mitt fönster. Var nog tur det, gräset var 3 gånger så tjockt idag av frost. Som väl är blir man varm av att cykla men mössa och vantar var ett tvång.


Höll på att få åka till Tyskland i morgon. Bara över dagen men det hade inneburit en natt på hotell i natt och inte varit hemma i huset antingen framåt småtimmarna på lördag morgon eller framåt lunch. Lite beroende på om jag hade sovit över i lägenheten eller ej. Chefen tog denna resa. Kan inte påstå att jag blev ledsen för det.


När jag väl kom hem från jobbet skulle jag bara sitta ner en stund. Hmm har tom sovit en timme och ut har jag nästan inte varit än. Om man inte räknar turen ut för att slänga sopor och hämta in cykeln. Tog väl max 5min eller så. När jag tänker efter har jag inte ätit heller fast det gör inte så mycket är inte hungrig utan bara trött.


Maken har haft fullt upp hela dagen så inget har hänt på garaget. Och i morgon lär jag troligen inte hinna kolla innan jag åker. Borde hinna runt verkstan för att kolla en lampa. Kan vara kurvljuset som inte funkar som det ska. Men de lovade att kolla det åt mig och så får vi se vad som behöver göras.


Nu behöver jag bara plocka ihop det som ska med hem. Kan vara bra att förbereda kläder osv om jag är trött i morgonbitti också. Och det är rätt troligt att jag inte kommer att kunna sova efter tuppluren runt 19 som "bara" råkade bli en timme.... God natt. Och håll tummarna för en fin fredag och helg för jag behöver sol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar