Öland

Öland
Solnedgång

lördag 21 mars 2015

Ytterligare en fullmatad dag

Dagen började med att jag behövde stiga upp något tidigare än kroppen ville. Å andra sidan visste jag redan om det för någon vecka sedan. Men det jag kom upp och var hos frissan i tid. Så nu har jag stora filmstjärnelockar och en ny tid att se fram emot om 8 veckor. Fast det är lika fascinerande att när man sitter där och blir klippt så kommer det nästan alltid någon som blir förvånad att det inte finns tid för dem att bli klippt på en gång. En annan bokar 8 veckor i förväg för att få en dag som passar mig. Inte alltid en tid som passar men nästan.

Maken med Emma's present.

Maken fick sin klippning i födelsedagspresent + 4 löv. Dessa har man liggande på bordet som dekoration när man inte använder dem. Maken som alltid ska ha så varmt kaffe att tungan kryllar sig har alltså fått 4 löv som man lägger ovanpå koppen för att innehållet ska hålla värmen.


Väl tillbaka så stod Emil med mor och väntade. Bägge mina bröder har tillbringat dagen i Jönköping och en fiskemässa. Så jag hoppas de hade trevligt. Straxt efteråt kom Emma och Tore med föräldrar. Mina hade ringt och sagt att de inte kom. Snöade och blåste för mycket. Fast här var det helt ok. Dock något blåsigt på bron.


Vi bjöd på taco's och tårta. Emma och Tore hade specialmeny. Dvs makaroner och köttbullar. Samtliga barn fick glass och en chokladbit. (Samt mer med sig hem.) Det är ju iaf lördag. Allt syrran sa att Tore inte fick gjorde han och detta minst en gång. Efter några timmar var barnen helt slut och alla lämnade samtidigt. Emil funderade rätt hårt på att övernatta men beslöt sig till sist för att följa med hem till sig. (Jag hade tandborste till honom.)


Nu är även tvätten gjord. Ligger tom på plats. Inga fler måsten ikväll. Skulle vara att rota rätt på något i frysen för tillagning i morgon. Men en liten stund till ska jag nog orka vara uppe. Kanske....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar