Öland

Öland
Solnedgång

söndag 8 mars 2015

Men, men

Vart tog dagen vägen? Det var så underbart väder att jag inte kom iväg förrän klockan nästan var 18. Enligt bilen var det 12° varmt ute då! Och inte kallare än 8° när jag väl var framme 20:45. Nu hoppas jag att det håller i sig. (Och att jag kan lämna jobbet runt 16:30 den här veckan.)


Maken har slitit hårt i dag eller inte för det såg mest ut så här när jag tittade till honom:


Gick hyfsat att köra men jag förstår inte när 90 blev 110 och när man har fri fart när man kör bil med släp. Ibland önskar jag faktiskt att polisen var ute och kollade hastigheterna. Bromsade till för en älgkviga och blev genast omkörd. Fast då var iaf älgen redan på andra sidan. Men bilen som dundrade förbi hade inte många meter på sin sida.


Hann tom handla lite på vägen dock fick jag inga tomater för de jag ville ha fanns inte. Men i övrigt lär jag inte behöva handla något mer denna veckan. Ska väl vara frukt då. Men det får jag kolla upp i morgon. Nu ska tänderna borstas och morgondagen förberedas. Kom lite sent så håret är inte riktigt torrt än och lägga sig med blött är inget vidare. Men när väl allt är klart så bör det vara så pass torrt att jag kan lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar