Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 mars 2015

Så har ytterligare en vecka gått

Vet bara inte riktigt vart tiden tar vägen. Hinner ju inte med allt jag vill. Inte ens det jag behöver hinna med. Har inte gjort så mycket heller. Passade på att se några inspelade avsnitt av Restorian man. Ett av få tv-program jag gillar. Lika fascinerande varje gång. Folk köper ett rejält ruckel för alldeles för mycket pengar och renoverar det för mer pengar än de har. Och det går vägen varje gång.


Glömde tom vattna blommorna men det har jag bett maken göra. Får hoppas att han kommer ihåg det bara. de flesta av blommorna skulle nog överleva iaf men det finns några som inte kommer att göra det.

Kom iväg lite senare än tänkt och vädret var inget roligt. På vägen var vecka så tankas det i Nybro oavsett om det behövs eller ej, ett besök hos föräldrarna och så handlar jag ev i Lessebo. Idag fick jag ett par stickade strumpor av min mor. Hon hade stickat dem förstora för att kunna ha dem. Fick tom välja på ett par svarta eller vita. Valde de svarta.


Väl framme var bil rätt fort tömd på packning. Och detta trots att jag fick både tyg och symaskin med hit. Om jag orkar ska jag iaf klippa till gardinerna denna veckan. Börjar med två i fall de inte skulle bli bra. Och syr totalt 8 längder om det blir bra. Då kan jag hänga dem var jag vill i huset. Funkar i vilket rum som helst. Men om detta blir av i veckan som kommer eller veckan därefter det får vi se. Nu ska jag försöka komma till ro och sova. En lång vecka med långa dagar framför mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar