Öland

Öland
Solnedgång

lördag 29 augusti 2015

Ytterligare en lång dag

Vaknade av att det var en massa plan som flög. Tidigt var det också eller det kändes så iaf för det var inte ljust ute. Lyckades iaf somna om. Det flögs fortfarande mycket när jag väl vaknade igen, Kom upp till slut. Då jag skulle till syrran på eftermiddagen behövde jag tvätta och vara klar innan jag skulle åka.


tog maken med och handlade medan tvättmaskinen jobbade. Hem, frukost och lite matförberedelser. Hänga ut tvätten på linan. Hjälpte maken att få ihop något att stapla veden i. Hann inte riktigt klart innan jag behövde ge mig iväg. Och då var jag ändå sen. Hämtade lite i förrådet som syrran skulle ha. Hann och hälsa på makens dotter som kom precis när det var dags att åka.


Kom på att det är ju lördag idag. Med andra ord kan inte syrran hindra mig att bjuda barnen på lördagsgodis. Hmm och det enda jag kom på var vindruvor och dumleklubbor. Nåja barnen gillar båda så helt fel är det ju inte. Kom fram lagom till fikat.


Både Emma och Tore hade varit snälla och kunde få någon liten present. Emma fick väska, bok och hårsaker. Tore givetvis traktor med vagn. Tom två uppsättningar. När han såg Emma få sina saker så hade han varit JÄTTESNÄLL!! Först ville han bara ha ena traktorn. Fast det varade bara tills han såg att han kunde få två. Dock fick syrran sina saker först.


Efter ett par timmars bus och lek var det dags att vända skutan hemåt. Skulle ev hämta maken i Färjestaden och på Irisfestivalen på vägen hem. Dock hade han roligt och ville bli hämtad senare. Åkte alltså hem först. In med tvätten, staplade ved och fixade 6 matlådor till mig. Förberedde en sjunde som behöver kompletteras. Fixade till 5 köttbitar så det fanns mat till gubben när han väl var hämtad. Hann tom handla lite till på vägen hem.


Kom överens om att hämta gubben och grannen straxt efter 21,00. Missade dock infarten första försöket. De kunde gott ha skyltat lite bättre. Förresten de hade gott kunnat gjort mer reklam för den överhuvudtaget. Var tydligen bra band också. Eller iaf i makens och grannens smak.


Är nu hämtad, maken fått mat och jag mig ett glas apelsinjuice. Dags att sova. Har fortfarande lite ved kvar att stapla i morgon. Behöver även fixa ett par matlådor till. Även några till maken också. Inte för att han tar med sig till jobbet men för att bara ha att värma när han kommit hem från jobbet. Nu är det dock dags att sova så jag kommer upp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar