Öland

Öland
Solnedgång

lördag 8 augusti 2015

Nu när verkligheten snart ikapp

För på måndag är det åter vardag och semestern slut. Vore det inte för att det är skönt att vara tidslös, dvs leva utan att hela tiden ha koll på tiden hade det nog inte känts lika obra att börja jobba igen. Å andra siden lär jag bara behöva stämpla in och starta upp datorn sen är man igång. Sen lär det ta någon timme och allt är som vanligt bortsett från att jag borde kunna få till lite mer tid nu. Skall dock börja med att be att få ledigt en dag i veckan därpå.


Idag har jag dock inte gjort så mycket mer än än att jag har packat ner det som är rent och skall med. Ska tvätta en sista tvätt i morgon, där jag hoppas kunna få lite mer torrt så jag kan ta med det också. Behöver förbereda lite matlådor för veckan som kommer. Ev så lagar jag till fem måltider. Inte för att alla ska ätas nästa vecka men så det finns lite att blanda med. Vet att jag ska ha min 3 i frysen och kanske tom 4.


Jag satt i vilstolen en bra stund på eftermiddagen och såg på när maken arbetade. Rätt behaglig syssla. Har dessutom rensat upp det som inte var sålt eller hämtat i skänkes högen. Maken har ju sett till att få det som skulle kasseras bortforslat. Fast när vi höll på med det så kom jag på att jag kunde ju kolla om någon i Kronoberg ville ha sakerna.


Åter hemma la jag in en annons med massor av bilder och pris på det som skulle säljas och skrev skänkes på det övriga. Blev av med skänkes högen samt 3 av sakerna som skulle säljas. Inte mycket kvar nu. Så när allt detta är hämtat i lägenheten så tänker jag lägga ut en ny annons på det som är kvar och lite till. Kom på att jag har glömt lite. Kanske kan bli av med allt trots allt? Sen är det lite som inte är hämtat och hör jag inget så ryker det nästa helg. Jag har försökt att få kontakt.


Fotograferat fjärilar och bin har jag också gjort. Någon humla har det också blivit så de bilderna lär Ni få allt eftersom i höst. Nu är tanken att jag ska sova så jag kommer upp ännu tidigare i morgon. Maken tänkte sätta väckarklockan på 7. Så här långt har jag varit vaken en timme eller så när den kommer ringa om jag ska vakna som jag brukar. Dvs om det inte åskar i natt också för då kanske jag behöver sova igen lite. Men först somna. God natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar