Öland

Öland
Solnedgång

fredag 14 augusti 2015

Nu är jag trött

Vaknade trött och gjorde det knappt ens av väckarklockan. (Och ögonen börjar åter att gå i kors. ) Var dock ändå på jobbet en dryg halvtimma innan jag började. Flexkontot växer i rask takt. Hann med nästan allt och det som saknas beror mer på att jag inte fått uppgiften som saknades. Får fylla på med den på måndag om den kommit då. Maken hämtade mig på jobbet redan straxt före 15,


Min ena bror fyller år idag så han skulle grattas. Alla kom utom min andra bror med familj. Emma var leksugen och lärdes upp hur man bjuder en aning blyg hund på något gott. Dvs kattens torrfoder. Och bara en liten bit i taget. Gick hur bra som helst. Fast mest uppskattade Emma studsmattan som hon återvände till rätt ofta. Tore föredrog min brors teknik lego. Och då helst de som var av typen traktorer och grävmaskiner. Frågan är om han ens följde med hem.


Vi lämnade först. Hade en dryg timme kvar att köra och vi behövde handla lite. Frukost är inte så dumt och bäst om man inte behöver ta sig till affären innan den kan intas. Små sovit en stund har jag också hunnit med. Tänker avsluta nu och krypa ner. Behöver komma upp inte allt försent men vill ändå vara utvilad. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar