Öland

Öland
Solnedgång

måndag 3 augusti 2015

Hej och hå

Brände mig lite i solen igår. I normala fall brukar jag återgå till att ha ingen färg alls dagen efter. Inte denna gången. Kan fortfarande få en kokt kräfta att rodna för den är så blek i färgen jämförelsevis. Detta har dock gjort att jag inte har velat sitta så mycket ute idag trots helt underbart väder.


Vad att göra? Jo man åker till förrådet och fotograferar en massa som ska säljas. Merparten av det som ska skänkas fotade jag igår. Även en del av det som skulle säljas. Nu finns släng högen för sig, skänkes straxt efter och innanför det säljes. Om nu någon vill köpa. Dock hittade vi mer att både slänga, skänka och säljas. Men nu ligger allt som ska säljas ute till försäljning på facebook. Så får vi se hur det går. Är inget sålt till helgen så kommer jag att packa in så mycket jag kan av det och ta det till Stadsmissionen. De borde kunna få en slant för det.


Har även fotat fler fjärilar idag och maken har försökt att vattna gräsmattan. Eller gräsfröna iaf. Dock la kylningen på hans dator av så han har tillbringat en god stund till att leta efter lämplig ersättare. En kvart innan affären för detta ändamål stängde steg vi in och hämtade den. Exakt 8 min efter att vi svängde in på parkeringen svängde vi ut från den. Maken undrade hur mycket onödig tid vi hade lagt. Men se det vet jag! Exakt 230 kr! För det var vad godiset vi plockade på oss kostade. Och det var egentligen helt onödigt.


I övrigt har det varit en lat dag. Maken saknade gästen som åkte igår. Vederbörande såg nämligen till att maken fick kaffe och servade betydligt mer och bättre än jag! Men vill maken ha får maken fixa. Nu ska jag se om jag kan hitta något i huset som kan hamna i någon av högarna i förrådet. Kanske kan få maken till att åka iväg med släng högen innan veckan är slut iaf.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar