Öland

Öland
Solnedgång

söndag 16 augusti 2015

Det var då värst

Vad denna helg har försvunnit fort. Jag hann iaf med en stund eller två i vilstolen. Men trots att det kom en svalkande vindpust med jämna mellanrum satt jag nog inte stilla några längre stunder så både fötter och ben är fortfarande lika bleka som innan. Om inte värre förresten nu. En aning torra är de.





Dock är de vita banden över axlarna tillbaka så lite färg måste jag trots allt ha fått. Ska väl erkänna att det sträcker lite i skinnet på vaderna men det syns inget. Och egentligen bryr jag mig inte. Orkar inte ligga still så länge som skulle behövas. Har man två dagar ledigt kan man ju inte bara ligga still utan man behöver ju hinna med allt man inte hinner med annars. Maken satt en stund i en brassestol.

Jag tror han satt i denna position i hela 10 min sen hade han flyttat på sig. Han återgick till skuggan eller om det var till grannen. Men han försvann och jag höll på att somna. Dock kom fjärilarna och landade även på mig lite då och då. Dem kunde jag stå ut med men humlorna var värre. Klarade mig dock. Det har dock blivit en hel hög med bilder på dem. Lär komma en hög av dem så småningom.





Ligger en aning efter idag. Har ännu inte förberett morgondagen och jag behöver sova. Får runda av här och återkomma i morgon med mer om dagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar