Öland

Öland
Solnedgång

måndag 31 augusti 2015

När latmasken vinner

Blev inget cyklande i morse. Såg ut att bli regn och ville inte starta dagen blöt. Så jag var tidigt på jobbet och torr. Var dock smart och tog med ett ombyte så om jag lyckas besegra latmasken så blir det cykel i morgon. Jag både borde och behöver röra mer på mig. Men men det visar sig i morgon. Blir det cykel så ska jag passa på att ställa in resväskan. Behöver den inte nästa vecka heller.


Hann med en del av det jag planerade och nästan allt chefen la till. Dock har jag börjat att åka hem nästan i tid. Riktigt trevligt så det ska jag ta för vana att göra om det inte är något extra som ska göras. När jag skulle åka hem så regnade det så jag slapp att bli blöt på hemvägen iaf. Märks att det börja bli höst. Regnet är nämligen rätt kallt numera.


Då jag åt upp kvällens mat igår så fick vi åka och handla i Växjö. Dock fick vi handla till maken först. Han glömde ta med sig en arbetsskjorta till fredag. Hittade en på JULA. Nu ska vi se vad de har för kvalité. Vi ska försöka hitta till Granngården på vägen hem på fredag. De hade nämligen också. Och fördomsfull som jag är borde det vara bra kvalité på dem. Vilken bonde vill betala mer än absolut minimalt? Och då ska det helst hålla livet ut. Borde alltså vara ok.


Hittade även led-lampor. Det var svart i hallen när vi kom igår. Hade bara en lampa kvar. Fast när jag tänkte till en runda till så upptäckte vi att det troligen hade varit strömavbrott. De tänds nämligen med timer och den var fel inställd. Dock var det rätt i fredags morse när jag steg upp. Eller så var det samma jack som maken använde när han dammsög.


Åter dags att sova. Och i natt behöver jag det verkligen. Datorn ville uppgradera till windows 10 igår. Tänkte att det skulle väl ändå gå rätt snabbt. Big mistake!! 01,23 tyckte den att jag skulle starta om och fixa det sista. Tror inte det. Blev till att göra det i morse. Nä sova var det. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar