Öland

Öland
Solnedgång

söndag 30 augusti 2015

Så var det slut

På denna veckan alltså. Ok ett par timmar kvar men jag har planerat att sova bort dem. Vet i katten vad jag har gjort egentligen. Blommorna fick iaf vatten. De där inne av mig och de där ute av maken. Lottot blev rättat och förnyat. Som vanligt har svenska spel inte dragit mina nummer. Tycker det är på tiden att de tar mina snart.


Fick ihop ett gäng med matlådor idag också. Så totalt blev det 10 st denna helg. Med tanke på att jag tänker äta på jobbet på fredag samt är borta 2,5 dagar veckan därpå så lär jag klara mig med det som redan fanns i frysen nästan hela september. = Inga matlådor nästa vecka.


Vi fick med släpet till mina föräldrar. Vilket gör att det blir vedhantering på fredag. Dock tog vi min bil till Alvesta. Och jag har kommit ihåg att bära in min regnponcho. Nu kan det få regna denna vecka som kommer när jag ska cykla till eller ifrån jobbet. Lär ändå var torr.


Nej. Måste i säng. Hade en mycket irriterande fluga i morse som inte tycke jag skulle sova längre än 7. Den väckte mig redan innan 6 men jag vägrade att sätta mig upp innan. Med tanke på att det tog en stund innan jag somnade igår kväll med tanke på bilkörningen lär jag var skit trött i morgon. Gäller att sova så mycket det går God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar