Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 11 augusti 2015

Gick också bra

Att ta sig igenom dag två på jobbet. Vaknade nästan lika tidigt som igår men idag valde jag att ligga kvar en liten stund innan jag påbörjade min dag. Var klar så jag kunde lifta med maken till jobbet idag. Varmt om morgnarna är det inte. Har fått information om att vädret har varit bra hemma inte lika kul att titta ut då och se hur regnet faller. Tur man jobbar då åtminstone. Har hunnit med en del av det chefen ville, nästan allt av det jag ville (och det var inte samma som chefen men det är för att inte vet att det behöver göras också) och lite annat icke planerat.


Började något tidigare idag och hem några minuter senare idag. Hmmm inte bra detta mitt flexkonto kommer snart att vara rätt fett. Å andra sidan förbereder jag lite för leverantörsbesök nästa vecka.  Samt att jag är ledig nästa vecka. Gäller med andra ord att ha mycket klart då. Solen kom lagom till att jag skulle gå hem. Hann dock inte längre än till Bror Pehrsson idag. Där plockade maken upp mig. Ett besök i Växjö för inköp av en  present och passade på att handla lite kompletterande till kylskåpet.


Nu ska jag inte göra mycket. Ev laga några matlådor så jag kan variera lite. Nog för att potatisgratäng och grillat är gott men äta det 7 dagar i rad?? Nä inte så gott. Men först lite vila, känner mig lite trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar