Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 27 augusti 2015

Där rök den

Kom ju hem tidigt idag mot vad jag brukar göra. Skulle tvätta vid 17, lämna in paket och möte maken. Jo pytt. Jag hann ladda tvättmaskinen och börja gå till inlämningsstället. Sen ringde maken och talade om att tåget var inställd och inga ersättningsbussar. Nästa skulle gå först 18,53. Nå jag lämnade iaf in paketet vilket tog lite tid för det var kö.


Hem byta från tvättmaskin till torktumlare. Valde dock att inte tvätta det mörka iom att jagbehövde åka och hämta maken. Iväg för att plocka upp honom ca 30 min i väg. Plocka upp honom men jag låter honom köra i motsatta riktningen. Höften gör fortfarande ont. Runt ICA för att köpa lite att äta. Men då det är torsdag idag så blev det en fralla och lite revben.


Hem, hämta den torra tvätten och tumla resten. In och fixa lite att äta. Äter, maken diskar och jag torkar. Hämta sista tvätten och städa av torktumlaren. Ja sen var klockan rätt mycket. Har alltså inte hunnit att göra ett skit idag heller. Jo jag har hunnit packa min väska med allt utom datorn. Lär inte orka i morgon. Är ju redan trött.


Maken får köra mig till jobbet i morgon och hämta mig efteråt. Därefter ska vi hem till mina föräldrar för att kapa, klyva och fylla släpet med ved. Frågan är hur dags kommer vi ifrån jobbet? Hur mycket tid ska trafikköerna ta från oss? Hur mycket kommer vi att hinna med innan vi är helt slut? Ska dessutom hjälpa mamma med hennes kamera kort. Med andra ord lika bra att krypa ner annars lär jag inte orka med morgondagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar