Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 25 augusti 2015

Trötta tisdag

Vaknade trött och har inte blivit piggare. Trots att det utlovade regnet nästan helt uteblev. Det kom en skur vid lunch annars har jag inte sett något. Hade matlåda med mig men då jag fick frågan om att följa med ut och äta. Då jag inte var speciellt sugen på det som finns i matlådan så nappade jag enkelt. Visade sig att vi skulle äta där jag köpte matkuponger för drygt 2 år sedan. Kunde alltså nyttja ytterligare en kupong.


Tänkte smita tidigt från jobbet men inte katten lyckades jag med det. Men jag har bokat resan som jag behöver göra om två veckor. Måste bara klura på hur jag gör med tåget. Skulle nog hinna jobba en timma eller så innan tåget går ner till Kastrup. Och när jag är tillbaka så landar jag 1 min innan tåget går hem.Får med andra ord bli en övernattning. Frågan är Malmö eller Kastrup. För till Malmö finns det tåg som går.


Väl hemma har det blivit en tur till apoteket. Maken behövde lite medikament. Jag också egentligen men de har inte de jag brukar köpa och funkar på mig. Så jag lät bli. Har i huset så jag blev smålänning en kort stund och handlade inte alls. Åter i lägenheten har jag inte ens kollat tvättstugan. Funderar på om jag inte skulle boka tvättstugan när jag renbäddar och tvätta allt sånt här. Kommer jag ihåg ska jag smita in och boka i morgon bitti. Kanske kan renbädda när jag kommer från jobbet i morgon eller på torsdag. Annars får det följa med.


Nu är det straxt dags att avsluta dagen och krypa ner för idag. Är lika trött nu som när jag vaknade. Piggare i morgon? Man kan alltid hoppas.  Nej dags att avrunda dagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar