Öland

Öland
Solnedgång

lördag 1 augusti 2015

En turistande dag

Har en gäst kvar. I vanliga fall så brukar vi hamna vid köksbordet, soffan eller tältet. Möjligen har vi kunnat göra en kort tur till antingen Köpingsvik eller Borgholm. Men idag skulle vederbörande få se lite mer Öland. Vi for upp först till Trollskogen. Fick ihop nästan 7 km promenad. Såg inga troll och fick med mig rätt hem. Vilket kan bero på att vederbörande körde.


Därefter en tur till Långe Erik och en promenad runt den halvön. Så promenerat har vi gjort idag. Dock är vi båda höjdrädda så det blev heller ingen tur upp i fyren. Vi passerade Neptuni åkrar och en del platser på väg. När vi nu passerade Böda Sand gjorde vi ett kort stopp även där.  Full med folk var det så vi stannade inte speciellt länge.


Ett stopp på ICA för att fylla på med sallad, gurka och tomat blev det längs vägen. Dock började vi nu bli en aning hungrig så fler stopp blev det inte. Väl tillbaka fick maken börja grilla så fixade vi rätt snabbt både en tur i solstolarna samt det som skulle ätas till.


Blå himmel hela dagen och lagom varmt. Dock inte så varmt att vi klarade att sitta ute efter 20. Vi fick flytta in. Regnar det  i  morgon beror det på att vi fick lov att ta död på en väl närgången spindel. Maken var inte i närheten utan gästen fick lov att utföra detta. Men jag delar inte utrymme med spindel om jag kan slippa.


Nu ska det åter sovas 5 kvart i timmen eller mer. Ska förhoppningsvis hinna göra lite i morgon också. Har vi tur kan det bli en stund i solen i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar