Öland

Öland
Solnedgång

söndag 9 augusti 2015

Då var det alltså dags

Att packa ihop det sista och slutföra denna semestern. Vi ska förvisso runt förrådet för att dels lämna släpet men också för att packa in allt det som jag trots allt har blivit av med men i ett annat landskap. Men innan släpet kan lämnas behöver vi fylla upp det med allt som vi inte vill ha stående ute i veckan. Förvisso bra grannar som håller koll men man behöver ju inte locka i onödan.


Jag har allt utom datorn packat och maten, Men först behöver jag en dusch. Nu när semestern är slut så kom ett helt underbart väder. Kanske något varmt dock. Tror maken sa att vi hade 27° i köket. Fikade tidigare men vi sätta oss i skuggan på baksidan. Så snart det blir rea på parasoller så kommer vi troligen att inhandla ett. Dock inte idag.


Nej, behöver sätta fart, tänkte vara klar när diskmaskinen är klar så det bara ät att tömma den och slänga soppåsen för att därefter påbörja resan. Har dock gjort det allra mest av vad jag hade tänkt mig. Tömt tvättkorgen, dammat hela huset utom ett rum. Och då även lister och karmar, allt  är vattnat - jag tog insidan och maken utsidan - och golven är tagna. Tom diskmaskin är rejält rengjord tidigare idag. Såg inte ut att behövas förrän vi hade gjort det och såg hur mycket renare den kunde vara. Nej mot duschen. Finns tid kommer ett inlägg senare under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar