Öland

Öland
Solnedgång

söndag 2 augusti 2015

Så är det bara en vecka kvar

Av min semester. Kom upp sent även idag, dock tidigare än igår. Efter frukost gick vi ut och satte oss på uteplatsen utanför köket. Det blev till att klä av sig mer och mer och till satt man i bikini. Tiden går fort när man har trevligt som bekant. Och med besök så har man ju trevligt. Till sist fick jag gå in och svalka mig lite.


Efter detta så gick vi eller så stod vi med ryggen åt solen. Råkade vara en aning röd på framsidan då. Dock hamnade vi i ett stråk av flygmyror så till sist tröttnade vi och gick in och gjorde en sen lunch. Dvs sallad och grillade rester. Med jordgubbar som efterrätt. Dvs de man orkade äta för trots att det bara var sallad och grillrester blev man mätt. Och ändå lär det bli en repris i morgon. Dock utan gäst då denne lämnade oss straxt efter 16,30. Ville undvika värsta trafiken.


Gästen och jag har dock planer på ett nytt besök. Om denne kan för sitt jobb lär detta ske mellan 24 och 27 september. Är Skördefestival då och därmed finns det en del att visa upp. Planen är att se mer av mellan delen eller den södra delen. Vad det blir får vi se då. Beror ju lite på hur det besöket blir. Bara en övernattning eller två.


Har varit i förrådet och plockat fram en hel del som ska slängas. Och lika mycket som ska skänkas. Passade även på att ta bilder på det. Samt det som ska säljas. Dvs om det går. Dock är merparten av det som ska säljas makens dotter. Men nu vill jag gärna ha bort så mycket som möjligt från förrådet. Skänkes och säljes bilderna finns nu utlagda på olika grupper på Facebook. Som det ser ut nu kommer allt skänkes vara borta redan på onsdag. Säljes går det lite segare med. Det som är vårt kan jag alltid sänka priset på om det behövs. Lite kan jag på det som inte är vårt sen får jag höra med makens dotter om hon vill sänka mer, sälja själv eller hämta hem sakerna till sig.


Nu är det dags att smörja in mig och hålla tummarna att man inte ser så väldigt lik en tvättbjörn i morgon som man gör idag....... Därefter är det dags att sova. Tänker börja vända tillbaka dygnet nu. Så i morgon ska jag vara uppe och ha frukost osv avklarat redan till 8,30. Om jag kan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar