Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 4 augusti 2015

En aning förvånad

Har rensat förrådet och då sorterat 4 högar. Den första är det som ska vara kvar. Nästa var det som klockrent var kassera. Antingen så är det ingen som använder längre (Stor tjockskärm till pc), kan inte garantera att det fungerar (orkar inte testa heller även om det är köpt för att fungera) och så rent skräp. Denna hög ska/skulle fraktas till återvinningen i slutet av veckan. Nästan hälften är hämtat av de som har varit och tittat på nästa hög.

Slänghögen numera.Symaskinerna är allihop borta.

Nästa hög var sånt som jag har lagt ut som skänkes. Kanske hade kunnat säljas om jag hade orkat ha loppis vilket jag inte har lust med. Men det gick ju bra med soffan så jag tänkte kanske funkar med mer prylar. Här har det funnits folk som har varit och hämtat en del. Finns de som vill ha men inte kan svara på när de vill/kan hämta. Troligen blir det endast två hörnskrivbord kvar här. Men de har maken sagt att han i värsta fall kan ha i garaget och använda som avlastningsbänkar. Fast vi blir gärna av med dem.

Skänkes högen. Finns mer som inte fick plats på bilden som gardinstänger, tidningar, lampor osv.

Sen ytterligare en hög med saker som brukar gå för dyra pengar på loppis osv. Har ändå angett att jag mottager gärna skambud om jag bara bli av med det. Iaf det som är makens och mitt. Makens dotters saker lär vi väl få köra ner till henne när vi väl säger upp förhyrningen av förrådet. Om hon inte kommer med några andra förslag . Förrådet är nämligen dyrt att hyra. Tar mindre än ett år så har vi betalat ett eget förråd och fått upp det på tomten om vi jämför med förrådshyran.


Även här i säljhögen finns lite till.

Som det just nu ser ut så kommer det bara att vara det rena skräpet som får följa med till återvinningen (torsdag?). Lördag ser ut som att jag kommer att fylla min bil med en massa skänkes och köra till Stadsmissionen med. Sen får de plocka ur allt de tror att de kan sälja. Får jag plats med något ur högen med saker som skulle säljas och det är vårt så får det också följa med dit. Lyckas jag med detta så har jag till söndag tömt ner 1/3 av allt det som fanns på hyllorna. Fått flera kvadratmeter mer golvyta. Och det som finns kvar och är vårt, kommer vi att få plats med i garaget när maken väl är färdigt med det. Det får dock vara kvar till garaget är säkert klart och godkänt. Men lite duktig känner jag mig allt.

Och skulle Ni vilja ha något och har vägarna förbi Köpingsvik är Ni välkomna!


2 kommentarer:

  1. Härligt! Att rensa är ju bland det bästa som finns, i alla fall när man är klar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tråkiga är bara att när man väl är klar kan man börja om och rensa ut ännu mer..... Fast Stadsmissionen brukar bli rätt lyckliga.

      Radera