Öland

Öland
Solnedgång

fredag 28 augusti 2015

Tuff dag

Började med att maken säger att han är magsjuk. Gissa hur fort det gick att bli klar och lämna hemmet! Det gick undan kan jag tala om. Kom till jobbet för att ha ett litet krismöte. Hittade något mindre bra som vi var tvungna att besluta hur vi skulle göra med. Kan tala om att vi är bra snabba när något sånt här inträffar. Dock talade nästa kund om att vi inte behövde något möte idag. = Skönt. Lyxade till frukosten med räkmacka.



Sen gick förmiddagen rätt fort och det blev lunch. Smet hem någon timme efter lunch. Maken mådde bättre som väl var. Hem till föräldrarna för att såga och klyva ved  Dock ville pappas motorsåg inte vara med längre än till 19. Kan tala om att min rygg tyckte det var väldans snällt. Skall dock inte klaga. I början hjälpte mamma till att klyva så jag kunde plocka den sågade veden och ta den till vedklyvaren och ta den klyvda veden och lägga den på släpet. Sen kom pappa hem. Jag tog över vedklyvaren, maken och pappa turades om att såga och köra veden till de olika stationerna. Jag hann hjälpa mamma med hennes kamera och tagna bilder.



Precis kommit hem och borde väl egentligen tömma släpet och stapla ved. Kan dock tala om det blir inget med det. Jag ska sova och det så fort jag bara kan. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar