Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 18 augusti 2015

Halvvägs

Då har man gjort halva arbetsveckan. Är ledig i morgon. Behöver egentligen inte mer än eftermiddag men passade på att ta hela dagen. Ska träffa Bondmoran en runda innan jag är upptagen av annat. Kunde cykla till jobbet idag. Attans så mycket enklare det var med luft i däcken. Kanske ska ha lite bättre koll framöver. Tog inte mer än 7-8 min och jag var inte ens lite varm eller trött.


Har nu fått ordning på min del av kontoret. Har dock ett par saker som ska bäras bort. Hittade underdelen till en bokhylla, glömde dock kolla att dragluckan funkade. Vilket den inte gjorde. Får ha skåpet öppet blir iaf bättre än annat. Kanske hade kunnat hitta en som funkade för det fanns några till så får jag lust nästa vecka så låter jag kanske byta ut den. Har iaf slängt en hel del.


Kom som vanligt inte ifrån jobbet förrän efter en halvtimme senare än jag borde. Tror jag ska sluta komma dit mellan 1 och tre kvart tidigare. Vad ska jag med all flex till? Kan inte flexa ut förrän efter 15.00 och enda dagen jag försöker smita tidigare är fredagarna och då gärna före 15...Får se om jag ska vänta in detta klockslag så jag bränner lite tid...


Väl i lägenheten har inte mycket blivit gjort idag heller. En promenad för att handla gubbens raklödder blev det men de hade bara gel så jag får se om jag inte kan hitta det i Ljungby i morgon. Kanske lite korv också till honom. Här har de bara korv med för mycket kolhydrater enligt honom. Enligt mig är det för mycket korv men det är inte jag som ska äta den.


Nu tänker jag dock snart krypa till sängs. Tänkte försöka hinna med lite här innan jag åker i morgon. Dammsuga kanske? Damma rören i taket?? Vad det egentligen blir återstår att se i morgon. Sova lite längre tänker jag iaf göra. På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar