Öland

Öland
Solnedgång

söndag 23 augusti 2015

För att ha varit lat blev mycket gjort

Planen var blommor och buskar. Och så en god stund i stolen med sällskap av solen. Detta har jag hunnit med. Sen hjälpte maken mig att bära in ett bord från förtältet. Därefter gick det fort att få ut mattan och presenningen som funkar som golv. Övriga möbler står ihop plockade för transport till förrådet. Veck ihop både matta och presenning samt lade ner dem där de vinterförvaras. Tog bort skynket som döljer hjulet och underredet på husvagnen, vek ihop och la det där det skulle vara. Knappt hälften av pinnarna inne i förtältet åkte i rena farten. Nu är det bara resten kvar samt de på utsidan sen kan jag riva tältet och plocka ihop pinnarna. Får bli nästa helg om vädret tillåter.


Har även hjälp maken att tömma släpet och plocka det mesta till rätt plats med en gång. Dock behöver vi bli av med lite till av det som ska bort för att få helt rätt ordning. Tog med två saker till min mor. Och nästa helg tänker jag ta några till min syster. Kommer dock inte göra så mycket för att frigöra golvyta. Dock är jag väldans sugen på att besöka Stadsmissionen också. Kanske skulle ta med en del när jag åker förbi nästa helg? Det jag kan få in i min bil. Nåja hinner klura på det.


Tog en kortare promenad med maken för att se hur det ser ut efter skogsmaskinens framfart. Men mer om det i ett senare inlägg. Har även hunnit både packa och packa upp. Förbereda det som behövs inför morgondagen. Bara sova kvar. Lika bra att plocka ihop och lägga sig. God natt.

4 kommentarer:

  1. Skönt att hösta och röja lite :)
    Ha en bra vecka // Lisa

    SvaraRadera
  2. Du/ni är verkligen flitiga!
    Ha en bra vecka!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag har numerat blivit rätt lat också. Någon timma I vilstolen blir det allt varje dag.
      Detsamma!

      Radera