Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 19 augusti 2015

Härligt lat dag

Varit ledig hela dagen. Började med sovmorgon alldeles för länge. Men hann både duscha och äta frukost innan jag åkte till Ljungby för att träffa Bondmoran. Vi började med att äta lunch i typ 2 timmar. Hade ju lite att ta igen. Men sen började vi röra lite på oss. Gick och tittade i affärer samt passade på att handla det som vi båda behövde. Så efter 3,5 timmar delade vi på oss. Hon behövde åka hem och jag hade lite annat för mig. Mer om det en annan gång.


Jag hämtade en stol jag hade fått av en forna kollega. Och lämnade ut lite som jag hade sålt på nätet. Vederbörande hörde hemma i Ljungby så jag tyckte vi kunde träffas där. Tur man har en bil som syns. Med andra ord inget problem att mötas på en anonym parkering för överlämning och betalning. Sen var det bara att köra hem.


Därefter blev det inte mycket gjort. Lite trött i huvudet.Blev lite att äta och sedan datorn, Var dock tvungen att packa inför jobbutflykten i morgon och fredag. Blir en övernattning. Så nu blir det tyst härifrån iaf i morgon. Vet inte om jag kommer åt att blogga. Har inte kommit på hur jag gör det vettigt från telefonen heller. På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar