Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 26 augusti 2015

Lååång dag

Har nästan hunnit med allt som var tänkt. Dock inte riktigt. Var lite sen till jobbet men fortfarande innan jag behövde. Dock blev det en längre dag än tänkt då vi behövde lösa lite inför morgon dagen. Vet också om att när jag har kommit till jobbet i morgon så finns det tre e-mail som behöver behandlas omgående och detta innan mötet 8,00.  Risken för lång dag i morgon är stor.


Har ont i nedre ryggen på vänster sida. Detta gör att man inte känner för att göra många knop även om det kanske också hade varit bra. Inte hjälper det med varm dusch heller. Har testat. Får hoppas det är bättre i morgon. Har fortfarande inte renbäddat och bokat tvättid. Kommer jag inte ihåg att kolla om det finns tid i morgon efter jobbet blir det till att ta hem tvätten iaf.


Borde även ha gjort lite matlådor idag men det har jag heller inte gjort. Har ett fåtal kvar i frysen men vill gärna ha lite omväxling på dem också. Men det får också vänta till i morgon. Dags att sova känner jag. Ska bara som Alfons Åberg sa.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar