Öland

Öland
Solnedgång

lördag 1 augusti 2015

Det är farligt att ha trevligt

Och det har jag haft hela eftermiddagen och kvällen. Började med att enligt maken sova för länge. Har inga problem att sova drygt 8 timmar per natt. Åt iaf frukost och åkte ner till Köpingsvik och köpte det jag missade igår. (Att jag fortfarande inte kom ihåg att köpa apelsin juice det talar vi tyst om.) Så idag har jag kunnat hänga ut en maskin tvätt att torka på linan. Och inget regn kom!


Maken har klippt gräset. Vi har hunnit att både plocka i ordning på en del som vi låg efter med samt förbereda inför besök. Så när besöket kom var det bara att sätta igång grillen och duka fram. Fick med andra ord massor med tid att sitta och prata på. Var och hämtade en granne när det var dags för kaffe.


Sen gick det undan. Eller iaf för tiden för när jag väl tittade på klockan så var hon redan 00,30. Vart tog alla timmar vägen? Nu gäller det att sova 5kvart i timmen. Vi har dock fått undan allt så det är det lilla att ta hand om i morgon. En gäst är kvar och stannar till söndag. Behöver vila sig lite så nu kommer jag att ha trevligt länge. Men först sova lite så jag orkar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar