Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 13 augusti 2015

Funkat hyfsat

Så var det bara en dag kvar att arbeta. Idag fick jag skjuts både till och från jobbet. Maken smet tidigt och jag var inte klar så jag kunde gå samtidigt. Blev lite förändringar i planerna idag. Inte värre än att det funkar men det innebär att jag kommer att vara tvungen att förbereda mig redan till nästa fredag. Lär funka men de lär upptäcka att det också innebär att annat får läggas åt sidan.


Var iväg direkt efter jobbet och hämtade lite saker så nu kommer bilen att vara lika full längst bak hem som hit. Har dock inte packat allt klart än så det behöver göras till viss del ikväll sen behöver jag komma upp i tid i morgon för att göra klart. Och med tanke att jag somnar sent och vaknar tidigt lär jag väl få ta mig ur sängen med våld i morgon.


Har dock motionerat maken lite efter vår lilla utflykt. Har nog gjort allt jag hade planerat för denna veckan utom möjligen att flytta bäddfåtöljerna för att dammsuga under. Behöver komma ihåg att göra det i början på nästa vecka. Men det får bli nästa veckas bekymmer nu måste jag i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar