Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 6 augusti 2015

Så sprang denna dagen också bort

Vet inte om jag har gjort något vettigt alls idag förutom att ha tömt tvättkorgen. Fick nästan allt torrt ute. Att jag inte hann få allt beror mest på att jag inte fick ut första maskinen i tid. Fick besök av föräldrarna. De behövde lite datorhjälp. Eller pappa behövde så maken fixade eller talade om vad som gällde. Mamma och jag tog en tur till förrådet. Blev av med lite till i förrådet.


Har klippt bort det vissna på mina fjärilsbuskar. Maken är snäll och vattnar dem varannan kväll så än är det fina. Har köpt ytterligare buskstöd. Får hjälpa några av dem att inte lägga sig platta på marken. Men nu har jag en eller två över i reserv. Hade en kvar innan men den var för hög


Blev väldans lat vid 17 tiden och konstaterade att maken fick äta sallad till middag idag så det åkte jag in till Borgholm och fixade. Trots att stadsfesten i Kalmar pågår för fullt så var det väldigt mycket folk. Och det ända till 18,30 när jag lämnade. Orsaken till denna lathet var att jag kom på att det var väldans bekvämt i vilstolen ute. (I solen men med mycket skydd så idag har jag inte bränt mig mer.)


Skulle ha åkt upp till Böda Sand men det blev inte av. En internetkompis är där och vi har försökt att få till en träff de senaste 5 åren utan att lyckas. Dags nu? Har morgondagen på oss. Håll tummarna, för det hade varit trevligt. Nu är det åter dags att sova. Ska upp tidigt i morgon. Ska försöka besöka återvinningsstationen då. Om nu inte maken hemskt gärna vill måla. För det vore ju synd att hindra honom från det. Men nu var det sova som gällde.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar