Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 19 april 2016

Ytterligare ett steg

Då är tisdagen i det närmaste över. Miljörevisionen är över för vår del. Behövde inte göra något alls detta år. Ska bara maila och fråga chefen hur det gick egentligen. Den är inte klar förrän systerfabriken är reviderad också. Fick dock en del från produktionen. Men det fick jag bara för att jag får något att hända. Jag valde att ta det som positivt.


Straxt före 16 smet jag hem för att hämta väskan osv. Och knappt 10 min senare blev jag upplockad av kollegan. Var på hotellet runt 19. Var jag är? Utanför Mjölby. I morgon ska jag revidera ett företag i Boxholm. Börjar tidigt så vi ska hinna hem i vettig tid. Har en annan revision utanför Jönköping på torsdag. Då åker jag dock bara över dagen. Får se hur många pauser som behövs på vägen hem. Man blir rätt tom i huvudet. Har dock investerat i coca cola till hemresan i morgon.


Väl framme var det till att checka in, se till att få lite mat i sig och sedan en hyfsad promenad. Gick en dryg timme. Först i lösgrus sen asphalt följt av oljegrus för att avslut i lösgrus. Lösgrus är fruktansvärt tungt att gå i. Nu ska en fil uppdateras till kollegorna i Italien. Vi ska ange något vi inte har utan gissa. Och gissa om vi får chansa och gissa! Bilder härifrån kommer när jag har hunnit hem och vilat upp mig lite. Nu fixa det sista så jag funkar i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar