Öland

Öland
Solnedgång

måndag 18 april 2016

4 dagar kvar

Innan det är helg. Miljörevision och 2 leverantörsrevisioner kvar att utföra. Sen ska det städas efter dem också. Miljörevisionen lär jag bara behöva ha åsikter om men de övriga två ska jag både utföra och städa efter. Vilket lär ta lite tid det också. Men jag kom upp i morse, kom iväg till jobbet och har hunnit utföra förberedelserna som behövde vara klara idag.


Regnade i morse så det fick bli bilen. Detta gjorde att när jag väl kom hem så var det till att promenera så mycket jag bara kom åt. Passade på att köpa en present till maken. En magnet med text på. Maken gillade den när han väl fick den. Passade på att köpa en tidning till utflykten i morgon. Lär inte hinna men om jag skulle göra det så finns den. Blev en tur hem och äta. Passade på att packa väskan också. Ska bara kolla vädret lite. Ev plockar jag bort den stora koftan och får mer plats. Sedan blev det till att promenera mera. En tur till spelbutiken och förlänga lottot. Svenska spel kanske kan tänka sig att dra mer än 4 siffror av min? Kommer inte bli ledsen om de drar alla och lite på jokern.


Blev även en tur till kompisarna i andra änden. Ebba blir lika glad varje gång. Hon är dock lite osäker på om jag är bäst eller maken. Jag brukar lösa det med att bjuda på lite gotter. Funkar varje gång. Behöver tvätta året i morgon bitti vilket gör att jag behöver stiga upp en timma tidigare. Lika bra att slå ihop nu så jag kommer upp. God natt.

2 kommentarer:

  1. Hade en kompis på realskolan en gång för länge sedan. Varje måndag när vi gick från hemkunskapen utbrast hon: Tänk det är redan tisdag i morgon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar avsluta fredagen med att upplysa mina kollegor om att det bara är två dagar kvar till måndag :)
      Bara nu denna veckan med som är lite väl mycket I annars så föredrar jag arbetsvecka framför helg.

      Radera