Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 april 2016

Rugg-uggledag

Dagen började blå men med blåst och någonstans mitt på blev den ruggig och kall.Vaknade tidigt, vägrade stiga upp så jag somnade om istället. Var dock upp och startade tvättmaskinen straxt före 09. Sen slöade jag tills det var dags att tömma den. Därefter blev blommorna vattnade, en bild färglagd och klar, grytan gjordes klar för lite småputtrande. Maken smet över till grannen, jag slöade tills han kom tillbaka.


Blev inget trädgårdsarbete att tala om. Blåste lite väl kallt. Men en kärra med sten blev det och maken fick en kärra jord att fylla igen de värsta hålorna med. Sen gick vi helt enkelt ut och gick. Idag kom jag längre på rundan jag gick med grannen i fredags. Det var maken som inte ville gå hela vägen. Sen gick vi över Ramsättravägen och gick den runda vi har gått senaste tiden fast tvärtom mot vi brukar. Sen la vi till en liten bit till. Sen var dagens steg avklarade.


Väl hemma igen var det dags att äta. Ville hinna låta diskmaskinen gå samt torka och ställa in disken. Då är allt klart. Sen var det bara att packa och ge sig iväg. Ett stopp för att tanka,ett hos min bror samt ett sista stopp för ett besök i affären. Behövde lite mat så vi klarar oss tills vi kom från jobbet i morgon. Sen var det raka spåret. Är nu uppackad, kläder för morgondagen förberedda, matlåda i kylen osv. Hade tom maken att äta upp glasspaketet. Behövde platsen då det blev lite många matlådor. Klarar mig nu ett par veckor framåt.


Nu ska det sovas så jag orkar med kommande vecka. Blir en aning tuff. Revision på miljösystemet och själv ska jag göra två varav en kräver övernattning för att orka med. Sen får vi se hur pigg jag är på fredag. Den som lever får se. Vi tar det med andra ord då. Nu är det lika bra att slå ihop datorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar