Öland

Öland
Solnedgång

fredag 1 april 2016

Och så var det fredagkväll

Var så trött i morse att en tiondel hade varit tillräckligt. Hade egentligen tänkt ha väskan klar till maken skulle åka och själv gå till jobbet. Men var på tok för trött så jag liftade till jobbet. Hade dock möten från 07,45 ända fram till 15,00 med en halvtimmes paus för lunch. Dock ställdes ett möte in och ett annat hade flyttats. Blev inte ett dugg ledsen. Men det gjorde dock att dagen gick väldans fort.


Hann inte med frukost men på andra mötet blev vi bjudna på macka. Tack för det! Lunch hade jag ingen med mig och hann inte beställa någon. Tur de har enklare nödlösningar. (Denna helgen måste jag fixa till ett antal matlådor.) Då dagens sista möte tillhörde ett av dem som inte blev av så kunde dels jag hjälpa en kollega som har mer än mig just nu och samtidigt kunde maken hämta mig tidigare. Sov hela vägen hem förutom en fika paus hos bror min.


Då jag sov så fort jag hamnade i bilen, blev det heller inget handlat idag. Men det kommer en dag i morgon också. Behövde en halvtimme på mig när vi väl var hemma innan vi kunde ta den dagliga promenaden. Kom inte ut förrän straxt före 19 och var hemma straxt efter 20 och det var inte mörkt! Ok, skymning den sista kvarten men då hade vi hunnit ut från skogen. Rundan är dessutom drygt 8000 steg. Nu ska jag straxt bädda ner mig och fortsätta sova. God natt

2 kommentarer:

  1. 8000 steg som kvällsrunda är bra skit. Och ett gäng matlådor vore bra att kunna ha på jobbet. Vi har inte riktigt plats för det. EN kanske, plus den man ställer i kylen för dagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Försöker hinna med 11000 steg varje dag och när det inte funkar på jobbet får man knata på efter.
      Mycket liten frys men den klarar iaf ca 10 matlådor men vem vill äta samma mat varje dag? Försöker ha minst 8 och helst minst 4 sorter.... Man är inte smålänning för inte.

      Radera