Öland

Öland
Solnedgång

lördag 16 april 2016

Hann iaf med en hel del

Vaknade en timme före väckarklockan. En liten fågel som knackar på fönstret  var dag. Var så trött så jag hade kunnat skrämt den om jag bara hade orkat resa mig upp. Kom upp och var klar i tid. Vi fick in de möbler vi vi hade klara för transport till Stadsmissionen och har nu lite mer tom yta, vi hann runt brädgården, vi har blivit klippta, lämnade möblerna på Stadsmissionen, ett besök på Bauhaus, åkte hemåt , handlade på vägen och maken bjöd på öländsk snabbmat. Vi hann även med ett stopp hos Rälla outlet. Fick en påse med tröjor av maken.


Väl hemma var det bara det bara till att äta. Man blir rätt mätt på kroppkakor så matkoman slog till med rejäl kraft. Till slut så tog vi oss i kragen och åkte och hämtade två hyllor och en del av det som fann i den ena hyllan. Bilen blev full så jag gick hem och maken hann tömma bilen innan jag hann hem.


Hunnit tvätta, ladda armbandet, göra gryta till i morgon. Maken smet in till grannen för lite film och whisky. Jag tog mig en promenad. Tänkte ta samma runda som jag tog med grannen igår. Gick vilse efter andra svängen. Nåja fick ihop mina steg iaf och en promenad på 1h och 20 min. Men nu är jag rätt trött. Kanske bäst att lägga sig om fågeln tänker väcka mig i morgon med. Behöver iofs tvätta en maskin till men  göra det straxt efter 06 vet jag inte om jag vill en ledig dag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar