Öland

Öland
Solnedgång

lördag 30 april 2016

Ok dag

Vaknade i hyfsad tid men kom inte ur sängen förrän väl sent. Skulle vara i Arby kyrka absolut senast 13,00 för lilla Lina skulle döpas. Väl sent med tanke på att det var kyrkstafetten idag. Har man otur hamnar man mitt i loppet och då kan det ta väldigt lång tid. Nu klarade jag mig i från det och var i stället i hyfsad tid.


För att vara valborg har det varit bra väder och nästan inte kallt heller. Jackan lämnade jag i bilen klarade mig bra utan. Dock sprang man ju bara mellan bil och kyrka, mellan kyrka och församlingshem och sedan till bilen. Då behövdes ingen jacka. Det bjöds på fika med tårta och paketöppning. Kan tala om att samtliga hade varit i samma guldsmedskedja och handlat. Var nog bara 3 paket som inte kom från den kedjan. Emil hjälpte sin syster att öppna paketen.


Blev lite lek och kel med Emma och Tore också innan jag styrde kosan hemåt. Passade på att köra runt lite ställen man har cyklat mer än en gång. Dvs i trakterna av där mormor och morfar bodde. På vägen hem blev det ett stopp på IKEA. Behövde komplettera lite till inköpet på JULA igår. Fast vi har kommit fram till att vi behöver besöka JULA en gång till och ta en annan lösning men det får bli kommande vecka. Ytterligare ett stopp för påfyllning av bensin. Trots låg förbrukning behöver man iaf fylla på. Passade på att komplettera lite till middagen också.


Väl hemma behövde först maken hjälp, sen blev det till att laga mat, packa upp allt inköpt, äta och ta på sig skorna och gå ut och gå. Klockan var rätt mycket när vi väl var hemma och nästan mörkt. Men det funkade. Nu återstår att borsta tänderna och sedan sova. Behöver deklarera i morgon förutom de vanliga söndags sysslorna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar