Öland

Öland
Solnedgång

fredag 15 april 2016

När huvudet är dumt får kroppen lida

Jag var ju iväg igår och reviderade. Åt ingen innan jag åkte, blev bjuden på en fralla varav jag åt en halva. Det blev en lunch som var helt ok. Höll på länge och gjorde ett snabbt besk på ICA i Lidhult på vägen hem för att införskaffa något att äta. Jo jag handlade, det gjorde jag men en banan, en flaska vatten och en påse nötter. Kan upplysa att jag hade behövt mer energi till huvudet. För när jag väl var hemma sen så var jag så tom att det blev inget mer alls igår. Därmed var jag om möjligt ännu tröttare och tommare idag. Håller sakta på att fylla på. Blev räkmacka till frukost och grillat till lunch samt 2 små chokladbitar på eftermiddagen. Dock har det inte blivit mer så jag hoppas jag lyckas bättre i morgon.


Revisionen gick förvånansvärt bra. Hade kunnat skvallrat om en hel hög mer brister. Men var snäll flicka och lät bli. Revisorn var dessutom snäll och såg till att vara klar så man kunde åka straxt före 16. Gjorde inte alls ont. Dock hade jag fått ett sms om att brorson var magsjuk i morse och att jag började bli så trött att det började göra ont i huvudet. Detta gjorde att det blev ingen tur norr om Oskarshamn. Jag åkte hem, direkt hem.


Väl hemma var till att packa upp, vila lite. Passade på att dricka lite och pyssla lite här och var. Men åt gjorde jag inte. Promenad har jag fixat. Försåg mig med sällskap grannen med hundar. Blev en timme eller så. Blev visad runt en massa stigar som jag ska se om jag kan hitta i dagsljus en dag. Nu börjar dessutom den blyga hunden bli riktigt go och glad när jag är i närheten. Lite bus kan han numera kosta på sig.


Nu är det dags att slå ihop datorn och hämta maken på stationen i Kalmar. Tar en stund att köra och man ska hitta parkering också. Hoppas kunna få maken till att köra hem så jag får vila. Ha en bra kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar