Öland

Öland
Solnedgång

söndag 24 april 2016

Lång dag

Som vanligt satt en lite fågel alldeles för tidigt och knackade på rutan. Ryckte bort gardinen och somnade om. Sen sov jag rätt länge. När jag väl vaknade igen var det dags att stiga upp. Lite frukost, vattna blommorna, hjälpa maken, fixa den torra tvätten, fixa middag, plocka, ladda telefoner, läsa lite på nätet (fast inga nyheter, de är ändå så trista så på helgerna kan världen bokstavligt talat ramla ihop utan att jag anar något) osv.


Maken var ute och plockade med sitt, tog en tur till grannen samt såg till att maken åt av middagen jag hade fixat. Att jag fixade den för att ha matlåda till jobbet imorgon är en annan historia. Och att jag letade rätt på en tvättsvamp och gnodde på bilarna med när det regnade en stund behöver vi inte heller ägna någon längre stund åt. Regnet sköljde även bort löddret och bilarna blev rena var dock rätt trevligt. När maken väl var mätt och belåten så blev det till att starta diskmaskin för att klä på sig och gå ut. En liten nätt runda på ca 8 km blev det innan vi var tillbaka.


Väl tillbaka var det bara att fixa till det sista och packa bilen. Ett stopp för tankning, ett för att lämna mig hos mina föräldrar, maken åkte vidare till bror min för att hjälpa honom med något datatekniskt och själv hjälpte jag mamma lite med tips och trix på internet. När maken kom för att hämta mig behövde visst pappa också hjälp.


Blev en sen ankomst och i morgon behöver jag upp tidigt för att hinna tvätta håret så det torkar innan jag går. Kommer somna tidigt i morgon. Gäsp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar