Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 7 april 2016

Ibland hinner man mellan skurarna

Tröttare än trött tog jag mig upp nästan en timma innan jag brukar. Glömde tvätta håret i tid igår så det var bara att stiga upp före maken och tvätta det. Sen var det bara till att hålla sig vaken tills det var dags att gå. Vädret var helt ok tills jag skulle gå. Jisses vad himlen var mörk. Tog bilen och tur var det för innan jag hade backat ur p-platsen regnade och innan jag kunde välja riktning så öste det ner. Men jag var torr till jobbet.


Tog bilen hem på lunchen och gick tillbaka. Då var vädret kallt men ok. Straxt före fyra var det fint väder lika mycket efter fyra öste det ner igen. Jag som bara skulle fixa till det sista. Stannade och fixade lite till. Men straxt före halv kunde man smita hem. Hann hem innan det regnade. Möte maken som bestämde sig för att bjuda på mat på S:t Clair. Hann dit innan det började regna på allvar och det hann sluta till vi var klara. Eller sluta och sluta, man kunde iaf gå hem utan att man blev allt för blöt.


Köket är fixat, det mesta packat och jag har dessutom hunnit att göra en målarutmaning. Har gjort någon men långt ifrån alla. Men denna gången hann jag med. Tror jag klarade av den också. Lite osäker på om jag vill ha bakgrund eller ej men den får jag väl lägga till om jag ångrar mig. Nu ska jag dock sova. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar