Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 28 april 2016

Ingen kort eller lugn dag

Upp en halvtimme tidigare än vanligt. Behövde vara klar tidigare om jag ville ha skjuts till jobbet i morse. Fast det var så fint vänder väder så jag gick iaf till slut. Var ändå tidig på jobbet. Vilket var tur. Möte från det jag kom till dess att jag gick hem. Och det är precis likadant i morgon fast då ska jag helst vara på två samtidigt.


Var på möte hos leverantör på eftermiddagen. Detta gjorde att vi fick stanna till och äta lunch längs vägen. Ena kollegan hade rekommendationer angående val av plats för lunch. Två alternativ att välja på och jag lyckades att mixa och få det. Ibland är det inte dumt att fråga. Ett bra möte var det också. Det hann sluta regna tills det var dags att gå hem också.


Väl hemma saknades lite steg men efter att ha ätit och gjort lite förberedelser så gick vi till andra änden. Ebba blir lika glad varje gång. Fast hon har lite svårt att bestämma sig för om jag är bäst eller maken. Idag vann jag. Kom därifrån lite väl sent men maken var snäll och tog disken så plockade jag ihop tvätten. Stänga av datorn och packa ner den samt maten i morgon är allt som återstår. Datorn kan jag fixa nu så jag tror jag gör det. Behöver upp tidigt i morgon med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar