Öland

Öland
Solnedgång

lördag 9 april 2016

Slutade som bra dag

Vaknade som vanligt före väckarklockan och som vanligt så sitter jag inte upp innan maken har klivit upp. Att jag sedan sitter i ett par timmar och undersöker vad som har hänt i vår värld är en annan sak. Hade inte alltför bråttom upp heller. Sten är tunga saker att förflyttar så jag tvättade först och hängde upp den rena tvätten ute. Bara byxorna som inte hann torka ute. Och de kanske var torra men de var inte torra  när jag väl bar in dem för då var de fuktiga.


Blev inkallade till hagen hos grannen. Fika med vin och kladdkaka. De röjde och eldade. Väldans trevligt. Vi hjälpte till lite grann och det brann bra i två högar och pyrde i den tredje. Riktigt mysigt i hagen. Lite björnbärssnår kvar annars var det som en midsommaräng före blommorna. Lånade hund av grannarna och tog en tur. Ja, grannen själv följde med den andra hunden. Efter en bra stund bytte vi hund så de fick lite social träning också.


Har precis kommit in efter att dessutom ha varit och ätit hos dem. Vi fixade efterrätt och de själva maten. riktigt trevligt och väldigt oplanerat. Bara för att vi kände för det. Tack kära granne för mycket god mat! Och för trevligt sällskap samt inte minst för hundpromenaden. Allt uppskattat och görs gärna om.


Nu är det kudden som hägrar. Finns mängder med sten kvar i trädgården. Dock kunde de ha varit något lättare att både gräva upp och bära bort. Ryggen lär instämma i morgon. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar