Öland

Öland
Solnedgång

lördag 23 april 2016

Ny väckarklocka

Vaknade trött men den var ihärdig. Och inte gav den sig heller inte förrän jag steg upp. Har en liten gul och grön fågel som sitter och hackar på fönstret från halv sju på morgonen tills jag stiger upp. Eller mer rätt är nog att den blir skrämd av att jag drar i gardinen. Orkade inte stiga upp allra först men satte mig iaf upp med datorn. Himlen var väldans blå.


Maken var dock upp och i farten långt före mig men så var hans lista lite mer krävande än min att göra lista. Tvätt och stek sköter sig ju rätt bra själv. Den första får man byta på och starta och den andra räcker med att ösa med jämna mellanrum. Städat lite i skjulet. Eller mer exakt, har plockat upp det som låg på golvet och lagt i hyllorna. De ligger inte där de ska men iaf inte på golvet. Fick inte plats med hyllorna som skulle köpas in så det får vi göra i veckan som kommer.


Makens aktiviteter kommer i ett inlägg. Har lite bilder till men har glömt överföringssladden. Två turer till Borgholm. Första gången för att handla och byta in trissen med vinst. Hade vunnit hela 30 kr. Passade på att handla en del på ICA för att fortsätta på ICA i Köpingsvik. Fanns inte allt i Borgholm. Andra gången behövde jag silvertejp och det fanns inte i Köpingsvik.


Maken fick lite besök och jag passade på att få lite mer steg. Har rensat jag kylen på halvtomma förpackningar. Det sista är snart slut. Då blir det tandborste och sängen. Lång dag i morgon också. Skulle behöva tvätta av bilen lite. Sen är det alla söndagssysslor. Middagen är iaf klar. Blir rester från idag. Dags att se till att bli klar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar