Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 14 april 2016

Blev lite väl mycket

Minst lika trött idag när jag vaknade och blev något sen till jobbet. (Mot vad jag hade tänkt mig iaf.) Men då jag visste att jag skulle börja dagen med 1,5 timmes bilkörning så behövde jag ha lite vätska med mig. Har sett massor med vilda djur nära vägkanten men ingen har velat passera före mig. Klarade dem med andra ord. Bitvis körde jag en väg som hade mycket att önska i komfort men vackert var det iaf.


Leverantörsbesöket gick bra var lite som jag inte fick svar på men de fick frågorna och har lovat att skicka över information och bevis under morgondagen. Chefen (min) meddelade bara att han var glad att jag inte reviderade oss. Revisionen hos oss går som förväntat. Dvs än har inte revisorn hittat något som är fel. Det är dessutom inte helt okänt. Bara en dag kvar varav mina sysslor ska synas. Har mycket och det övriga finns det andra som ska ha information om. Hinner få det innan  i morgon.


Klockan hade passerat 20 när jag väl hade tankat bilen, lämnat den samt hjälp ett par kollegor med information och underlag. Kommer att stämpla lite förskjuten arbetstid i morgon. Hinner jag göra det i morgon samt fixa reseräkningen hinner det komma på denna lönen. Ska förhoppningsvis hinna slutföra dagens revision också. Har dock förmedlat dagens fynd så det är ingen överraskning. Men först sova. Har fått en hel halvtimmes sovmorgon i morgon. Har iaf hunnit med det viktigaste idag. Gratulera min bror som fyller år idag. Men sova var det så god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar